Moderní ložnice s pomocí ložnicové sestavy

Vylaďte si ložnici

I když se může zdát, že ložnice je místem určeným pouze pro spánek či milostné radovánky, je také obvykle místem, kde ukládáme oblečení, čteme knihu, sledujeme televizi, či ležíme s chřipkou. Proto je potřeba vzhled, funkčnost a praktičnost interiéru ložnice, přizpůsobit přesně na míru vašim potřebám. Ložnicové sestavy jsou dokonalým řešením, jak vyhovět těmto požadavkům.

Kompletní ložnice v jednotném stylu

Nemusíte se už bát, že se vám nepovede sestavit ložnici, aby byla krásná na pohled a zároveň, aby byla praktická a splňovala vaše nároky na funkčnost jednotlivých prvků. Při výběru na eshopu, vidíte všechny kousky, z každé sestavy, hezky pohromadě a jednoduše si tak představíte, jak budou vypadat u vás doma a zda celkový dojem lahodí vašemu oku.

Jednotlivé kusy nábytku z ložnicové sestavy, které si vyberete, jsou vyrobeny ze stejného materiálu, ve stejném stylu a tím pádem stejné barvy a dekoru. Vyhnete se tak barevným odlišnostem pokud byste nakupovali samostatné solitéry.

Vše, co má dokonalá ložnice mít

Ložnicová sestava většinou obsahuje postele, skříně, komodu a dva noční stolky. Problémem není doplnit ji o toaletní stolek, praktického němého sluhu, zrcadlo, televizní či počítačový stůl – vše samozřejmě v jednotném stylu. A své příznivce si určitě najde i lavice před postele, třeba i s úložným prostorem. U postelí je samozřejmostí, možnost volby rozměrů, případně variant s úložným prostorem či bez. 

Pro dobrý spánek je potřeba vybrat správné matrace a rošty. Nezapomeňte, že v posteli trávíme třetinu života, alespoň většina z nás, a proto je výběr roštu a kvalitní matrace velmi důležitý. Vybírejte kvalitní materiály a podle toho na čem jste byli zvyklí spát dosud. Pokud se vám dobře spí na tvrdé matraci, zvolte tvrdou. Spíte-li dobře na měkké matraci, volte měkkou. Nedejte na rady, která je lepší, vaše tělo je na něco zvyklé, tak ho poslechněte.

Vyberte si, prosím

Velká škála barev, použitých materiálů a stylů. Moderní design, retro nebo rustikál - výběr je jen na vás. Před samotným výběrem ložnicové sestavy, nezapomeňte vzít v úvahu velikost a dispozice vaší nové ložnice, aby se vše co vyberete, do ložnice také vešlo.

Na závěr jedna malá rada. Pokud budete nakupovat jednotlivé díly ložnice samostatně, nejen, že nemusí ladit barevně či stylově, ale cenově takový nákup většinou přijde na větší peníze, než při koupi všech potřebných dílů ložnice najednou a z jedné řady.