Sektorový nábytek z vás udělá bytového designera

Díky sektorovému nábytku můžete v sobě objevit bytového designera :)

Když se řekne „ sektorový nábytek“, většina z nás si představí obývací stěnu z dob dávno minulých, kterou měl skoro každý náš příbuzný či kamarád na vlas stejnou jako my. Nenechte se zmást, tyto doby už jsou opravdu minulostí, a tak sektorový nábytek není nic nepěkného, za co by jste se měli stydět. Ba naopak – díky takovému nábytku můžete vykouzlit originální vzhled vašeho příbytku, který bude mít své osobité kouzlo.

Co získáte?

Nekonečně mnoho možností. Možnost variability, vzájemného kombinování a přijatelné ceny. Opravdu bohatá škála barev, stylů  - od minimalistické moderny po klasický až historický – nic vám nebrání zkombinovat si je tak, jak to cítíte vy. Dvířka upevnit vpravo, vlevo, nebo dokonce nechat bez dvířek. Dostupnost nejen cenová, ale také dostupnost zboží – nemusíte čekat na několikatýdenní objednávky, zboží je většinou ihned k odběru, nebo k doručení do druhého dne.

Velkým plusem je možnost přikupování a napojování jednotlivých kousků na sebe. Strach z neoriginálnosti  mít nemusíte. Doplňky, výmalba, tapeta či nálepky na zeď – to vše dotvoří interiér tak, že nebude nikdy působit nudně.

Ideální využití prostoru i místa

Multifunkčnost sektorového nábytku vám dovolí využít kus nábytku v podstatě k čemukoli. Botníky nemusí být nutně, jen pod tímto názvem zakoupený, klasické kusy nábytku, ale když popustíte uzdu fantazii, vytvoříte jej klidně z nižšího policového regálu, původně určeného jako knihovna.

Zařizování interiéru se stane hrou

Nastavovat, rozšiřovat, přestavět, přemístit podle aktuálních požadavků majitelů, to vše vám nabízí tento „stavebnicový nábytek“. Jeho variabilitu oceníte právě nejvíce v malých prostorách. Nejste svázání žádnými předpisy, k čemu ten či onen kousek použít, a pokud chcete, můžete jej kdykoli přesunout a využít k jinému účelu.

Variabilita je největší výhodou a nezanedbatelným plusem sektorového nábytku. Je vlastně jen a jen na vaší fantazii, jak každý jednotlivý kousek využijete.