Potřebujete gauč a postel v jednom?

Rozkládací pohovka je to pravé!

Osamostatnili jste se a máte malý byt bez ložnice? Začínáte bydlet sami nebo s přítelem či přítelkyní a vaším domovem je malá garsonka? Nebo jste se rozrostli o potomky, ale bohužel v malém bytě nemáte dostatek místa? A chcete jim z vaší původní ložnice vykouzlit dětský pokoj

V takovém případě přichází na řadu otázka, jak vyřešit místo na spaní, kde se v rámci možností, dobře a kvalitně vyspíte. Potřebujete gauč a postel v jednom. Elegantním řešením mohou být víceúčelové, rozkládací pohovky.

10766-15_e12a.jpg (1024×768)

Pohovka slouží ve dne i v noci

Jejím posláním je sloužit nám ve dne i v noci. Ve dne si na pohovce posedíte s rodinou či návštěvou a večer se promění v kvalitní spací plochu. A po složení pohovky zůstane v pokoji stále dostatek místa pro vaše aktivity, případné návštěvy nebo hry vašich ratolestí. 

Rozměrů a typů rozkládacích pohovek existuje nepřeberné množství variant a to nám umožňuje vybrat si tu, která se vejde do našeho bytu přesně na míru, což majitelé, zejména menších bytů, jistě ocení. 

V nabídce nábytku Paul najdete i velmi malé pohovky s rozkladem o šířce pouhých 75 cm, vlastně takový mini gauč, do malých bytů a ideální pro dětské pokoje. A v případě, že nemusíte tolik šetřit místem, můžete si vybrat některou z velkých pohovek. 

18843_ros-01.jpg (1024×768)

Kvalitní spánek na rozkládací pohovce?

Už dávno není pravdou, že se rozkládací pohovky nehodí k každodennímu spánku. Na trhu existuje nepřeberné množství pohovek, přímo určených ke každodennímu spaní, vybavené kvalitní matraci, která plnohodnotně nahradí postel. Rozkládací gauč s matrací vybírejte s ohledem na kvalitu a materiál matrace. Jednoduchá rada pro výběr zní:

 

 “Typ matrace vybírejte vždy podle sebe, to znamená, pokud se vám dobře spí na tvrdé matraci, vyberte si jí. Žádné odborné studie nezmění to, na čem jste zvyklí spát a na čem se nejlépe vyspíte. To víte jen vy!”

 

Jednoduchý rozklad pohovky

 Jednoduché rozkládání pohovky zvládne i větší dítko. Rozloženou pohovku, během chvilky, zase složíte pomocí několika jednoduchých pohybů, rázem máte uklizeno a z vaší ložnice se stane opět obývací pokoj. Způsobů, jak se pohovka rozkládá, je několik, ale asi nejoblíbenější je systém klik-klak a druhý způsobem je zásuvka s uloženou matrací, kterou pomocí jednoduchého pohybu vyzvednete do výšky sedáku a rozkládací pohovka je okamžitě připravená na spaní.

13830_pohovka-eliza-ii.jpg (1024×768)

Doplňky pohovky, které oceníte

Snímatelné prací potahy jsou šikovnou vychytávkou a praktickým pomocníkem. Pohovka je stále jako nová a navíc kreativní se duše “vyřádí” při obměně barev a motivů a mohou měnit interiér několikrát do roka.

Úložný prostor v pohovce, kde uložíme například lůžkoviny nebo různé sezónní věci.

 

"Rozkládací pohovka je rozhodně dobrá volba pro úsporné řešení místa na spaní. Není-li dost místa pro postel a gauč, vše vyřeší jeden kus nábytku - praktická rozkládací pohovka."