Výběr šatní skříně

Šatní skříň Abi V2

Šatní skříň s posuvnými dveřmi vyrobená z kvalitní laminované desky. Povrchová vrstva lamina je odolná vůči krátkodobému působení vody, zvýšené teplotě a chemikáliím používaným v domácnosti. Je snadno omyvatelná a bez zápachu.
Skříň dodáváme v šířkách 100, 120, 150, 180, 200 a 250 cm. Výběr z mnoha barevných variant v kombinaci se zrcadlem. Skříň dodáváme v demontu.

 

Detail produktu
Výběr šatní skříně

Sestava šatních skříní 

Pro maximální využití prostoru doporučujeme použít skříňovou sestavu, do které zakomponujete rohové skříně. V nich se dá uložit nejen prádlo a oblečení, ale při své velikosti jsou schopné pojmout i různé nadrozměrné věci, které v bytě jinak těžko najdou úložné místo.

Skříně na splátky 

Máte omezený rozpočet a proto se soustředíte na levné šatní skříně? Nebo by vám pomohlo rozložit nákup do několik splátek? Už nemusíte koukat jen po nízkých cenách, všechny šatníkové skříně totiž můžete pořídit na výhodné splátky. Vyzkoušejte možnost koupit šatníkovou skříň na splátky

Výběr šatní skříně

Výběr barvy skříně

Při volbě barvy šatní skříně do ložnice nezapomeňte, že šatník budete pravděpodobně používat dlouhá léta a proto vybírejte s rozvahou. Extravagantní kombinace se většinou po nějaké době okoukají, tmavé barvy prostor zmenšují a světlé naopak zvětšují.
Výběr šatní skříně

Montáž na místě

Pokud se nechcete trápit s montáží, rádi Vám sestavíme nábytek na místě
Výběr šatní skříně

Výnos až do bytu

Nechcete se tahat se zakoupeným zbožím? Rádi vám nábytek vyneseme až do bytu.
Výběr šatní skříně

Doprava Paul nábytek

Zboží vám dopravíme až k domu naší vlastní dopravou, aby nedošlo k poškození cizím dopravcem.
Výběr šatní skříně

Ekologická likvidace

Pokud si přejete, můžeme odvést starý nábytek a ekologicky jej nechat zlikvidovat.