Výběr šatní skříně

Výběr šatní skříně

Vybíráme skříň do ložnice

Výběr šatní skříně závisí na mnoha faktorech, především jaké jsou vaše potřeby úložného prostoru, velikost pokoje, styl a materiál, který chcete použít. Přinášíme vám proto několik tipů, jak vybírat šatní skříň.

S těmito tipy byste měli být schopni vybrat šatní skříň, která splňuje vaše potřeby úložného prostoru, respektuje velikost pokoje a váš osobní styl.

 

 

Tip č. 1: Zvažte vaše úložné potřeby

Jaké oblečení chcete skladovat? Potřebujete uložit pouze základní kusy nebo máte rozsáhlou kolekci šatů a bot? Zvažte, kolik prostoru potřebujete na věšení, skládání a ukládání věcí, abyste si byli jisti, že zvolená skříň bude dostatečně velká. Bude vám stačit spíše policová skříň nebo skříň s větším počtem šatních tyčí? Máte mnoho drobných kusů oblečení a vyhovovala by vám spíše skříň se zásuvkovými boxy?

 

Výběr šatní skříně
Výběr šatní skříně

Tip č. 2: Zvažte velikost místnosti

Kolik místa máte v místnosti, kde bude skříň umístěna? Mějte na paměti, že pokud je místnost menší, primárně je potřeba zvolit menší skříň. Výhodu v tomto případě mají skříně s posuvnými dveřmi nebo šatní skříně se zrcadlem, které prostor opticky rozšíří. Také volba světlého barevného odstínu pomůže optickému zvětšení prostoru místnosti.

Tip č. 3: Zvažte styl

Pokud chcete skříň, která bude odpovídat vašemu stylu a vkusu, zvažte materiál, ze kterého bude skříň vyrobená. Existují šatní skříně z různých materiálů, včetně dřeva, kovu, lamina nebo skla resp. zrcadla. Zvažte také, zda chcete skříň s posuvnými dveřmi nebo klasickým otevíráním. Do menších prostor jsou vhodné skříně se zlamovacími dveřmi, v některé terminologii nazývané shrnovací nebo harmonikové. V poslední době se objevil nový fenomén designových skříní, které mají dveře potisknuté grafikou a to od abstraktních motivů až po reálné obrazy.

Výběr šatní skříně
Výběr šatní skříně

Tip č. 4: Zvažte kvalitu 

Pokud hledáte skříň, která vydrží dlouho, zvažte kvalitu materiálů a konstrukce. Skříň s kvalitními panty a kováním může být lepší volbou, než levnější verze. Posuvné dveře vydrží funkční daleko delší dobu, jsou-li zavěšeny na pevné horní kolejničce, oproti dveřím s plastovými pojezdy. V dnešní době se již vyrábí skříně s tichým dojezdem a zavíráním zásuvek.

Tip č. 5: Zvažte cenu

Nakonec zvažte cenu. Šatní skříně jsou k dispozici v různých cenových kategoriích, od velmi levných až po velmi drahé. Zvažte, kolik jste ochotni utratit a zvolte skříň, která nabízí nejlepší poměr ceny a kvality.

 

Výběr šatní skříně

Šatní skříň Abi V2

Šatní skříň s posuvnými dveřmi vyrobená z kvalitní laminované desky. Povrchová vrstva lamina je odolná vůči krátkodobému působení vody, zvýšené teplotě a chemikáliím používaným v domácnosti. Je snadno omyvatelná a bez zápachu.
Skříň dodáváme v šířkách 100, 120, 150, 180, 200 a 250 cm. Výběr z mnoha barevných variant v kombinaci se zrcadlem. Skříň dodáváme v demontu.

 

Detail produktu
Výběr šatní skříně

Sestava šatních skříní 

Pro maximální využití prostoru doporučujeme použít skříňovou sestavu, do které zakomponujete rohové skříně. V nich se dá uložit nejen prádlo a oblečení, ale při své velikosti jsou schopné pojmout i různé nadrozměrné věci, které v bytě jinak těžko najdou úložné místo.

Skříně na splátky 

Máte omezený rozpočet a proto se soustředíte na levné šatní skříně? Nebo by vám pomohlo rozložit nákup do několik splátek? Už nemusíte koukat jen po nízkých cenách, všechny šatníkové skříně totiž můžete pořídit na výhodné splátky. Vyzkoušejte možnost koupit šatníkovou skříň na splátky

Výběr šatní skříně

Výběr barvy skříně

Při volbě barvy šatní skříně do ložnice nezapomeňte, že šatník budete pravděpodobně používat dlouhá léta a proto vybírejte s rozvahou. Extravagantní kombinace se většinou po nějaké době okoukají, tmavé barvy prostor zmenšují a světlé naopak zvětšují.
Výběr šatní skříně

Montáž na místě

Pokud se nechcete trápit s montáží, rádi Vám sestavíme nábytek na místě
Výběr šatní skříně

Výnos až do bytu

Nechcete se tahat se zakoupeným zbožím? Rádi vám nábytek vyneseme až do bytu.
Výběr šatní skříně

Doprava Paul nábytek

Zboží vám dopravíme až k domu naší vlastní dopravou, aby nedošlo k poškození cizím dopravcem.
Výběr šatní skříně

Ekologická likvidace

Pokud si přejete, můžeme odvést starý nábytek a ekologicky jej nechat zlikvidovat.